Pisici la interviu

Ca sa oferi un job real, cu salariu si beneficii, unei pisici, trebuie sa fii un pic nebun. Ca sa strangi CV-uri, sa faci selectie, sa alegi si sa supui votului public o lista scurta cu 12 candidati (care sunt PISICI, v-am mai spus, da?), sa ramai cu 3 candidati si sa organizezi interviuri de angajare… trebuie sa fii nebun de-a binelea.

Saptamana trecuta, echipa nebuna de la CatBox a inceput seria interviurilor cu cei trei candidati ramasi in cursa pentru postul de director de comunicare.

Bossulica, Zutu si Porto, motanii care au obtinut cele mai multe voturi in concursul de pe pagina noastra de Facebook s-au prezentat, pe rand, la testele de abilitati pregatite de departamentul nostru de HR.

Fiecare dintre ei a incercat (si a reusit!!) sa ne impresioneze.

Boss – care a venit imbracat la patru ace, mai ceva ca un director de multinationala – si-a asumat instant pozitia la birou, fixandu-ne cu o privire critica ce parca ne spunea “Voi n-aveti ceva treaba de facut? Hai, ca sta productia!”.

Zutu a venit la interviu fara cravata care l-a consacrat, facandu-ne sa ne gandim ca poate are de gand sa impuna cel putin o zi de imbracat casual la birou. Ceea ce n-ar fi rau, daca echipa CatBox ar fi genul care poarta costum zilnic. 😀 Motanul s-a impus insa ca un adevarat director, patruland peste tot ca voda prin loboda – deja era stapan peste birou.

Porto a fost exact asa cum ne asteptam sa-l vedem – adaptabil, relaxat si complet independent. Ne-a transmis clar mesajul ca, daca va deveni viitourul director de comunicare al Catbox, lucrurile se vor face intotdeauna asa cum vrea el, iar noi va trebui sa ne adaptam. 🙂

Ca noi suntem nebuni, am stabilit. Dar ca am gasit stapani de pisici dispusi sa ne creada pe cuvant si sa faca atata efort pentru ca felinele lor sa fie angajate… asta demonstreaza ca nici ei nu-s tocmai cu toti boii acasa. 😀 Insa, vorba lui Alice, fata aia din Tara Minunilor, “Crezi ca ai innebunit? Esti nebun de legat! Dar da-mi voie sa-ti spun un secret – cei mai buni oameni sunt asa”.

Va multumim din suflet pentru ca ati crezut in nebunia noastra, pentru ca v-ati inscris la concurs si pentru ca sunteti fani catbox.ro. Ramaneti cu ochii pe noi! Pe 1 iunie 2015 anuntam numele noului nostru director de comunicare.

Echipa Catbox