Jurnale si agende pentru chestii importante

Studiile stiintifice spun ca omul isi foloseste 10% din capacitatea creierului. Pentru restul, ai nevoie de o extensie de memorie. Ca sa te ajutam, am inventat jurnalele Catbox. Jurnale agende care stiu ce-ai facut asta vara. Sau vor afla.

Jurnalele Catbox sunt extensii naturale, amuzante si inspirationale, pentru memoria ta. Care e asaltata prea de multe ori cu tot felul de lucruri pe care trebuie sa le faci, rezolvi sau tii minte.

Jurnalele au coperta din fata din carton colorat. In spate, le-am pus hard-cover. Pentru ca tu sa poti scrie in ele oriunde te-ai afla, fara sa se indoaie. Adica, poti sa le folosesti aceste jurnale agende in autobuz, cand te trasneste o idee geniala. Sau pe buda, pentru ca acolo vin toate gandurile monumentale, nu?

Au in interior 60 de file pe care sa le umpli cu tot felul de porcarii pe care trebuie sa le tii minte. Si le-am zis cum ne-a venit la gura – jurnale cu cacaturi, jurnale fumate, jurnale cu idei de pe buda… Ca sa nu mai trebuiasca sa le injuri tu cand iti vor aduce aminte de toate lucrurile pe care ai prefera sa le uiti, da’ trebuie sa le tii minte.

Saaaau… poate esti exact la polul opus. Poate tu chiar vrei sa tii minte chestii. Nu ne imaginam de ce ai vrea asta, da’ am auzit si lucruri mai ciudate. Poate vrei sa tii minte aiurelile care iti trec prin cap inainte sa adormi si care ti se par cele mai geniale idei din lume. Sau vrajelile care-ti scanteiaza-ntre sinapse atunci cand fumezi verde. Tutun verde, bineinteles. 🙂  Si-atunci, cine suntem noi sa ne punem in calea fericirii tale? Ceea ce facem noi aici, facem ca sa fii tu multumit. Asa ca, noh, daca insisti… ia-ti un jurnal. Ai de unde alege!