Cere-o in casatorie cu stil!

Ti-ai luat inima in dinti, i-ai cumparat inelul, te-ai gandit sa o duci intr-un loc special ca sa pui intrebarea vietii tale, dar simti ca lipseste ceva? Ai dreptate – lipseste detaliul original. Ai nevoie de idei de cerere in casatorie!

Si pentru ca noi suntem specialisti in detalii originale si idei crete, te invitam sa arunci un ochi peste colectia noastra de cadouri care se asorteaza cu inelul. Avem cani cu inel si juraminte inramate. Magneti scratch care scund cea mai importanta intrebare pe care o vei pune in viata ta. Sau borcane cu surprize, sa-i arati cat de mult o iubesti. Le-am creat anume pentru a te ajuta sa o impresionezi definitiv pe femeia vietii tale.

Produsele noastre iti vor reda vorbele pe care emotiile momentului s-ar putea sa ti le fure. Si iti vor fi sprijin pentru a-i fura iubitei tale inima fara drept de apel.

Magnetul razuibil pe care am scris „Vrei sa te casatoresti cu mine?” poate fi pus in cutiuta inelului sau poti sa i-l dai logodnicei tale inainte sa scoti la inaintare piesa de rezistenta cu diamant. E un detaliu de efect si, in plus, iti garantam ca dupa ce momentul va trece, magnetul va sta la loc de cinste pe frigider. Pentru ca ea sa se poata lauda tuturor cunoscutilor cu ce baiat fain esti tu!

Un alt cadou minunat este borcanul cu surprize. Contine 12 biletele pe care poti sa le personalizezi chiar tu online cu 12 motive pentru care ea e femeia vietii tale. Si nu-i nevoie sa fii poet sau sa-i scrii cine stie ce chestii complicate. Sinceritatea si simplitatea sunt cheia in acest caz.

Speram ca-ti vor fi de folos aceste idei de cerere in casatorie.

Daca iubita ta n-o sa fie impresionata, sa nu ne zici noua miau!