Ghiceste si castiga!

Cand am inceput campania de recrutare pentru directorul nostru de comunicare cu coada si mustati, lucrurile ni s-au parut distractive, desi anuntul nostru era unul cat se poate de serios. Apoi, au devenit uimitoare – ne-ati coplesit prin numarul vostru impresionant, prin implicarea si participarea voastra atat de activa si, mai ales, prin creativitatea voastra. Niciodata nu ne-am asteptat insa ca ne va fi greu.

Intr-o luna de la inceperea campaniei am primit peste 700 de CV-uri pisicesti. Absolut toti candidatii nostri sunt incredibil de frumoasi si de talentati. Si-atunci, ajungem la intrebarea – cum sa alegi dintre 700 de pisici? Cum?

Daca era dupa noi, am fi avut acum 700 de directori, pentru ca suntem pur si simplu vrajiti. Suntem norocosi insa ca avem alaturi parteneri in recrutare profesionisti, care stiu cum e cu criteriile si selectia. Asa ca ne-am bazat pe echipa smartdreamers.ro care a reusit sa ne restranga aria de alegeri la 12 CV-uri.

Bun. Deci n-o sa avem 700 de directori de comunicare, dar nu putem avea nici 12. Iar noi, singuri, tot nu ne putem hotari. Asa ca apelam la ajutorul vostru. Incepand de astazi, timp de o saptamana, vom afisa pe pagina noastra de facebook un colaj cu toti cei 12 finalisti. Fiecare dintre ei va primi un numar, iar pe voi va rugam sa ii votati, cu numarul, in comentarii. Cei 3 candidati care vor strange cele mai multe voturi in decurs de o saptamana, vor fi contactati pentru a veni la interviu.

Si pentru ca ajutorul vostru este extrem de important pentru noi, fiecare dintre cei care va ghici, prin votul sau, pisica pe care o vom alege sa devina noul nostru director de comunicare, va primi, la finalul campaniei, o reducere de 50 lei pentru orice cadou pe care alege sa-l cumpere de pe catbox.ro.

Pana una alta avem alte super reduceri pe catbox 🙂

Multumim pentru ajutorul vostru!

E nepretuit pentru noi!