Fotoreportaj cu motanul Boss pentru Inquam Photos

Numele lui e Boss. Apropiații îi spun Bossulică. Este de o lene teribilă, dar tocmai acesta este atuul pentru care, recent, motanul a fost angajat pe poziția de director de comunicare al unei companii din București, în dauna altor 766 de pisici care au candidat la acest post. Iar angajatorii săi nu regretă deloc: vânzările companiei au crescut, de atunci, cu mai bine de 50%! Vedeti mai jos un fotoreportaj cu motanul Boss.

Trebuie să admitem: de la o zi la alta, viețile noastre se schimbă. Și, odată cu ele, și așteptările, nevoile, visurile sau dorințele noastre. Dar și viețile micilor vietăți care, până mai ieri, ne aduceau ziarul sau torceau pe soba bunicii.

Așa se face că un motan, căruia tocmai i-au dat mustățile, dacă ar fi să luăm în considerare scara felină de evoluție spre maturizare, a preluat, la începutul lunii iunie, poziția de director de comunicare la un cunoscut magazin online de cadouri din București. Nu, nu e vreo glumă și nici scenariu de film pentru copii. Treaba este cât se poate de serioasă, la fel cum a fost și concursul de ocupare postului, câștigat de acest superb motan din rasa Scottish Fold, în vârstă de numai un an.

Puteti vedea intreaga poveste intr-un fotoreportaj cu motanul Boss realizat de cei de la Inquam Photos aici: Dl. Bossulica – motanul director de comunicare