Fifi stie tot

Ai mare grija ce spui ca Fifi e cu ochii pe tine. Pune intr-o alta lumina lucruri cunoscute sau scoate la iveala situatii noi si inedite. In plus interviurile ei sunt de citit cu respiratia taiata. De aceea a fost o mare bucurie cand a descoperit ca facem cadouri originale si ne-a tras de limba.

Mai jos, ca sa va starnim curiozitatea, am pus o bucata din materialul de pe site-ul fifistie.ro.

Alexandra, am intrat pe siteul vostru si trebuie sa iti spun ca am luat produs cu produs si am ramas uimita ca absolut tot ce afceti voi acolo e 100% original. Cum decideti mesajele, faceti sedinte de grup?

E mult spus şedinţe de grup. În realitate suntem 5 oameni care credem ca piaţa cadourilor a ajuns într-un punct în care aduce cu ea mai puţin mesaje, cât obiecte mai mult sau mai puţin folositoare. Sau mai bine spus, mesajele care sunt acum pe piaţă, lipite pe tot felul de obiecte, sunt demult expirate. Sunt peste tot, indiferent de unde cumperi. Au ajuns ca un fel de glumă la care am râs cu toţii când eram în generală. În plus există riscul, şi unul foarte mare, ca cel care primeşte cadoul să mai aibă acasă un obiect cu acelaşi mesaj.

Cadouri cu mesaje originale

De aceea am conceput doar cadouri cu mesaje originale. Gândite de noi. Aducătoare de emoţii. Vrem ca produsele catbox să le reamintească celor din jur cât îi preţuim, într-o lume în care avem tot mai puţin timp să ne să ne spunem lucruri frumoase. De aceea, am pus pe site doar cadouri pe care ne-ar plăcea să le dăruim sau cadouri pe care ni le dorim. Recunosc că nu e studiu în spate. E multă bucurie, multă dragoste pentru cei din jur cu gândul la care am conceput toate aceste cadouri. Pur şi simplu încercăm să creionăm în minte personalităţi.

Restul interviului AICI.

Iti multumim Fifi!