Fii romantic fara motiv!

Am scapat! Ziua indragostitilor, Dragobetele, 1 Martie, 8 Martie, inimioareinimioare si iar inimioareinimioareinimioare! Ne dor dintii de la atatea dulcegarii si cadouri romantice obligatorii! Pe voi nu?

Serios, daca nu se exagera atat cu treaba asta, nu s-ar fi nascut glume de genul aleia cu buchetul de trandafiri. N-o stii? Se zice ca in spatele fiecarui buchet de trandafiri cumparat de zilele astea, sta povestea trista a catorva beri pe care puteai sa le bei cu baietii.

Pe bune, 4 zile diferite in care sa TREBUIASCA sa ii spui “Te iubesc” pentru ca “asa se face” sau “e o ocazie speciala”. Noroc ca au trecut. Gata!

Acum ne putem intoarce la vietile noastre linistite, neinvadate de rosu ca arenele de corida. Putem sa intram din nou in magazine fara sa simtim ca suntem atacati de armata ursuletilor de plus cu inimioare in brate. Putem sa respiram usurati. Pentru ca nu ne mai impinge nimeni din toate reclamele, de dupa toate colturile, de la toate tarabele – Fii romantic! Haaai, fii romantic! Trebuie sa fii romantic! E ziua aia in care e musai! Sau ziua ailalta.”

Acum poti sa faci cadouri romantice pentru ca asa vrei tu 

Pentru ca simti tu ca daca nu-i spui ca o iubesti, o sa crape inima-n tine. Pentru ca vezi pe Catbox un cadou care striga dupa tine si ai senzatia ca, daca nu i-l daruiesti ei, o sa-ti bantuie visele. Pentru ca e un atat de nespecial joi dupa-masa sau luni dimineata.

Si, mai ales pentru ca… Da-te mai aproape, asta-i un secret care o sa-ti schimbe viata! Tu stii cat de invidioase vor fi toate prietenele si colegele iubitei tale cand ea se va lauda la birou maine ca a primit un cadou “ataaaat de frumoooos” de la tine asa, doar pentru ca ploua afara si voiai sa o inveselesti? Tu stii cate puncte valoreaza treaba asta? Iti promitem noi ca o sa afli!

Asa ca, hai, invata sa faci cadouri romantice fara nici un motiv. Doar asa, cu ocazia prilejului ca o iubesti.