Catbox si iepurasul

Anul asta iepurasul vine cu un Jurnal cadou la orice comanda pe care o faci pe site-ul Catbox. E nerabdator sa iti daruiasca unul jurnalele mesterite in atelierul nostru si e gata sa faca asta pentru tine daca pui in cos orice produs de pe site in perioada 4-8 aprilie 2015. Vei vedea, cand coletul va ajunge al tine, ca pe langa produsele comandate vei gasi si un jurnal Catbox.

Pentru ca mai e putin pana la sarbatorile de Pasti, iti propunem, pentru cei dragi, cele mai inspirate cadouri.

Pentru parinti avem tablouri cu mesaje care sa le reaminteasca, si atunci cand nu esti langa ei, cat de mult ii pretuiesti.

Pentru bunica iti sugeram caietul „Deserturile speciale ale Bunicii”, pentru ca suntem convinsi ca are o multime de retete de sa te lingi pe detege, pe care ar fi fericita sa ti le poata lasa „mostenire”.

Pentru bunicul am pregatit un caiet special de gradinarit. Cu siguranta s-ar bucura sa poata nota toate trucurile pe care le stie atunci cand vine vorba de ingrijit livada, legumele din gradina sau chiar plantele din apartament.

Pentru cei mici am pregatit un set special de Pasti, care contine 4 oua minunat pictate si decorate: 2 pui si 2 iepurasi. Vor aduce un plus de veselie pe masa ta.

Te poftim cu drag sa arunci un ochi prin magazinul nostru. Mesajele noastre fermecate nu te vor mai lasa sa iesi fara sa ramai cu gandul la noi 🙂

That’s all for miau!