CatBox la SofistiCAT

Cele mai frumoase pisici din toate rasele s-au intalnit in weekend-ul trecut la Expozitia Felina de Primavara de la Romexpo. Si pentru ca echipa CatBox inca isi cauta director de comunicare cu coada si mustati, nu puteam lipsi de la cea de-a zecea editie a SofistiCAT. Am instalat in pavilionul F al complexului expozitional primul birou de recrutare pentru pisici din lume. Feline serioase, premiate si aclamate s-au inghesuit sa-si depuna CV-ul pentru a deveni sefi peste o echipa creativa.

Ne-au mieunat, au stat la poze si filmari, s-au fitzosit si au incercat sa ne convinga ca sunt cele mai potrivite pentru a-si plimba cozile pe la noi prin birou.

https://media.tvrnews.ro/video_local/201504/pisici-untitled-project-1-mpeg4-16x9-18268400_18268400.mp4

Sincer vorbind, ne-au facut treaba tare complicata – va fi foarte greu sa alegem dintre cele peste 700 de CV-uri depuse pe care le-am primit pana acum. Pe 5 mai 2015 vom anunta candidatii selectati pentru participarea la interviu :). Dupa ce ii vom vedea in carne si oase vom lua decizia finala.

Produsele CatBox dedicate iubitorilor de pisici au fost si ele extrem de apreciate la SofistiCAT. Tablourile cu mesaje precum „Toti stapanii de pisici stiu ca pisicile nu au stapani” sau „Femeile si pisicile vor face intotdeauna ce vor. Barbatii si cainii ar trebui sa se obisnuiasca cu asta”, au adus zambete pe fetele vizitatorilor, iar calendarul „Vorba pisicii – 12 lucruri pe care pisica ta le-ar spune daca ar putea vorbi” a fost hit-ul acestei editii aniversare a expozitiei feline.

Mulțumirile noastre Asociatiei Feline Sofisticat pentri invitatie si felicitari pentru evenimentul organizat impecabil! 

https://vid2.stirileprotv.ro/2015/04/25/61661583-2.mp4