Catbox are Boss

Dupa mai bine de doua luni de cand pisica ce conducea si inspira echipa de creativi de la Catbox.ro si­-a luat talpasita si ne-­a lasat cu inspiratia-­n aer, putem rasufla usurati. La capatul unei campanii de recrutare care ne­-a depasit asteptarile, putem spune ca ne-­am gasit Boss-­ul.

Coincidenta sau nu, noul director de comunicare al companiei noastre se numeste chiar asa – Boss. Este un motan Scottish Fold de 9 luni, bland si cu prestanta, exact cum ii sade bine unui lider de echipa.

Boss va fi prima pisica angajata cu acte in regula din Romania. Va primi un salariu de 200 Euro pe luna, din care 50 Euro vor consta in hrana speciala pentru domnia sa, si va fi imaginea unei noi linii de produse marca Catbox, ce va fi lansata in aceasta toamna. De cate ori veti cumpara un cadou pentru cineva drag de pe Catbox.ro, cutia in care el va ajunge la voi acasa va fi brand­uita cu amprentele lui Boss. Motanul director va fi starul tuturor filmuletelor si fotografiilor noastre de promovare si ne va stimula creativitatea in fiecare zi.

Vrem sa le multumim tuturor celor care s­-au inscris in campania noastra de recrutare si, in special, motanilor Zutu si Porto, stapanilor si echipelor lor de sustinatori. Asa cum am promis, ceilalti doi motani ajunsi in finala vor primi din partea Catbox vouchere cadou pentru mancare pisiceasca.

Iar toti cei care l­-au votat pe Boss in concursul de pe pagina noastra de Facebook vor primi vouchere cu 50 lei reducere la orice cadou cumparat de pe CatBox.ro