Catbox are Boss. El este noul nostru director de comunicare

Sunt mai bine de doua luni de cand pisica ce conducea si inspira echipa de creativi de la Catbox.ro si­-a luat talpasita. Iar acum putem rasufla usurati. La capatul unei campanii de recrutare care ne­-a depasit asteptarile, putem spune – Catbox are Boss.

Coincidenta sau nu, noul director de comunicare al companiei noastre se numeste chiar asa – Boss. Este un motan Scottish Fold de 9 luni. Bland si cu prestanta, exact cum ii sade bine unui lider de echipa.

Boss va fi prima pisica angajata cu acte in regula din Romania. Va primi un salariu de 200 Euro pe luna, din care 50 Euro vor consta in hrana. Si va fi imaginea unei noi linii de produse marca Catbox. Cutia in care vor ajunge la voi cadourile Catbox vor fi brand­uite cu amprentele lui Boss. Motanul director va fi starul tuturor filmuletelor si fotografiilor noastre de promovare. Si ne va stimula creativitatea in fiecare zi.

Acum ca Catbox are boss, vrem sa le multumim tuturor celor care s­-au inscris in campania noastra de recrutare. Si, in special, motanilor Zutu si Porto, stapanilor si echipelor lor de sustinatori. Asa cum am promis, ceilalti doi motani ajunsi in finala vor primi vouchere cadou pentru mancare pisiceasca.

Iar toti cei care l­-au votat pe Boss in concurs vor primi vouchere cu 50 lei reducere la orice cadou cumparat de pe CatBox.ro