Cani personalizate!


Pentru cafeaua de dimineata, pentru ceaiul de la ora 5, pentru vinul fiert de sarbatori si pentru toti cei dragi ai tai. Catbox iti aduce o fabuloasa colectie de cani personalizate. Cu mesaje originale, inspirate si amuzante, cele mai multe dintre ele in limba romana. Canile Catbox pot fi facute cadou de Mos Nicolae, de Craciun sau de ziua de nastere a cuiva drag.

Cani personalizate pentru profesori

Una dintre cele mai faine colectii de cani pe care o vei gasi la noi e cea de cani pentru profesori. Au mesaje amuzante, originale, inspirate si emotionante. Si sunt perfecte pentru a fi facute cadou la final de an, de promotie, cu ocazia Craciunului sau a zilei lor de nastere. Canile pot fi personalizate cu un mic mesaj de multumire si cu semnatura clasei sau a promotiei.

Cani cadou pentru parinti, bunici si frati

Cani special create pentru fiecare memrbu al familiei tale. Ca sa-si inceapa fiecare zi cu gandul la tine. 🙂

Oamenii care te-au crescut si te-au facut ceea ce esti acum merita tot ce e mai bun. Pentru parintii si bunicii tai am creat o colectie de cani cu mesaje pe care sa le faci cadou. De Craciun, de ziua lor sau ori de cate ori iti doresti sa le spui cat de mult ii apreciezi si ii iubesti. Chiar si atunci cand nu ai timp sa-i suni.

Intra pe site si cauta in categoria CANI din partea de sus a paginii principale. Acolo gasesti toate modelele pe care ti le-am pregatit. Si vei descoperi cani pentru colegi si sefi, cani de cuplu, cani pentru prieteni si o multe altele.

Si nu uita sa revi din cand in cand pe la noi, pentru ca lucram mereu la design-uri noi. 

MIAUltumim pentru ca ne esti inspiratie in fiecare zi! 

Echipa de creativi de la Catbox