CALENDARE GRATIS!!!

Pentru ca noi mai avem calendare, iar tu poate nu ti-ai luat unul pentru 2016, pisica iti face unul cadou. Gratis. Adica moca. Adica fara bani. Ce zici de asta? 😀 

Daca vrei un calendar Catbox, tot ce trebuie sa faci este sa il comanzi de aici: http://www.catbox.ro/calendare?price=-1. Vei fi contactat de unul dintre colegii nostri pentru a stabili ziua si ora cand vrei sa vii sa il ridici de la noi din atelier. Ti-l putem livra si acasa, daca achiti taxa de curier de doar 16.9 lei.

Deci, vrei un calendar gratis? 🙂  

Cateva conditii:

1. Cauta sa vezi daca produsul are pret 0 (zero).

2. Per comanda poti cumpara (GRATIS) MAXIM DOUA CALENDARE dintre cele gratuite, indiferent de model. NU trebuie sa cumperi nimic in plus, poti sa ai doar acest produs in cosul de cumparaturi.

3. Cel mai simplu, ca sa nu platesti transport, e sa vii sa-l ridici de la sediul nostru. Adresa, telefon si harta aici.

4. ATAT, nici o steluta speciala si scris marunt. Pur si simplu sunt gratis, moka, adica fara bani :)*

5. Si totusi o * nu a facut rau nimanui. Impreuna cu calendarul gratis, comanda si o maslina, o atentie sau ce vrei tu de pe site-ul nostru. Ne vei face ziua mai frumoasa!

6. Punctul 5 nu reprezinta o abatere de la gratis, moca si fara bani. Este doar o mentiune pentru cei care vor sa faca o fapta buna si nu stiu cum 🙂

ACEASTA ESTE O CAMPANIE PROMOTIONALA CATBOX CARE SE DESFASOARA PE PERIOADA LIMITATA. CONDITIILE DE MAI SUS AU ROL DE REGULAMENT.