Cadourile Catbox si povestea Atelierului pisicii

Daca ai ajuns la acest articol, inseamna ca vrei sa afli mai multe despre cadourile Catbox. Asa ca, aseaza-te confortabil si hai sa-ti povestim. 🙂

CatBox s-a nascut in urma unei idei crete – ca toate ideile noastre. Am vrut sa facem cadouri speciale, pentru clienti speciali. Am facut cercetare si am vazut ce face toata lumea – pixuri, brichete, cani, rame cu poze. Si-am zis – uite ce NU vrem sa facem.

De acolo si pana la toate toate produsele minunate pe care le vezi astazi pe site, nu a mai fost decat un pas. Pentru ca de un lucru eram siguri – echipa noastra poate crea.

Cadourile Catbox sunt rezultatul a ore intregi de munca in care am scris, am sters si am scris din nou. Am facut design, am rasucit imagini, am schimbat culori. Am facut zeci de simulari de livrare, in care am testat zeci de ambalaje pentru a ne asigura ca produsele ajung la tine exact asa cum au fost expediate. Ne-am scormonit creierele si, in general, ne-am distrat. Pentru ca fiecare dintre canile, tablourile, jurnalele, felicitarile, magnetii si calendarele pe care le gasesti pe CatBox.ro a fost creat cu zambetul pe buze, cu multa cafea si cu gandul la tine. Pentru noi, sa cream pentru tine inseamna sa ne amuzam. Sa ne jucam cu vorbe si culori. Sa intoarcem totul pe toate partile, pana iese un produs perfect, pe care sa fii mandru sa-l ai in casa ta si sa-l arati prietenilor sau sa-l daruiesti cuiva drag.

Si, pentru ca ne gandim mereu la tine, iti promitem ca vom fi mereu inovativi. Vom avea periodic produse noi, din care sa poti alege cadouri extraordinare, creative si originale. Vom fi pregatiti pentru orice ocazie, iar comenzile tale vor ajunge la destinatie ca vantul si ca gandul.

That’s all for miau.