E alb cu rosu, dar nu e Mosu’

Perioada de Martisor trebuie as fie una speciala pentru toate femeile din viata ta. Pentru ca stim asta mai bine decat oricine, am creat o serie de cadouri de 1 si 8 Martie originale, pe care le poti darui atat iubitei, cat si mamei sau bunicii tale, prietenelor si colegelor, ca semn al pretuirii tale.

Se spune ca martisoarele adevarate nu sunt cele care se poarta in piept, ci acelea care raman in inima. Cu asta in gand echipa Catbox a creat cadourile de Martisor.

Cauta in categoria Cadouri pentru parinti de pe site tablourile cu poeme emotionante care vor fi cadoul perfect pentru mama si bunica ta. Tot pentru ele avem cani cu mesaje frumoase, pe care le poti si personaliza. Nu uita sa adaugi cadoului tau si o felicitare speciala.

In categoria Cadouri pentru iubita vei gasi cele mai frumoase declaratii de dragoste inramate, imprimate pe cani, semne de carte, magneti de frigider sau felicitari pentru iubita ta.

Iar pentru pentru fetele care sunt mereu langa tine, fie pentru ca impartiti un birou, fie pentru ca sunt parte din gasca de ani buni, poti alege dintre o multime de cadouri de 1 si 8 Martie. Un jurnal chic pentru fata careia ii place sa fie mega-organizata. Poate chiar unul personalizat cu numele ei si cateva citate amuzante. Un calendar de birou anti-stress cu mandale de colorat. Sau o cana faina pentru cea mai misto sefa din lume – a ta.

Cadourile noastre sunt creative si originale, produse cu drag in Romania. Cele mai multe dintre ele sunt personalizabile cu ajutorul editorului unic la noi in tara. Deci le poti customiza cu propriile tale mesaje. 🙂

Nu uita nici de celelalte categorii de pe Catbox. Promitem ca vei gasi surprize minunate. Pana la urma, nu stii niciodata de unde sare… pisica.