Boss in presa internationala

Presa internationala este fascinata de povestea motanului angajat pe post de director de comunicare la CatBox. Cotidianul britanic Daily Mail i-a acordat un spatiu extins in editia sa online, complet cu fotografii si video, starnind zeci de comentarii de la cititorii sai. 

He’s the purr-fect employee: Company in Bucharest hires a CAT as communications director…. And it earns more than a typical Romanian” – titreaza publicatia britanica. Click pe titlu pentru a citi tot articolul englezilor.

Articolul a fost preluat si de portalul online al unui post de radio neozeelandez – The Coast – il puteti citi dand click aici: „Romanian Company hires A CAT as its communications director”

Portalul Daily Dot din Statele Unite a redat povestea lui Bossulica apreciind miscarea de PR a CatBox. Puteti citi articolul americanilor aici: „Romanian company makes a cat their manager to get publicity and it’s clearly working„.

Stirea despre Bossulica a aparut si pe site-ul canalului de televiziune american WRBL, afiliat CBS. O puteti citi aici – „Cat becomes new manager of romanian communications company„.

News 12, un alt canal de stiri american afiliat CBS, titreaza pe pagina sa de internet: „Cat in Romania becomes boss„.

De asemenea, cotidianul britanic Daily Star noteaza: „Cat’s Ridiculous: Feline becomes company’s new manager

Site-ul KoKoFeed, ca si Daily Mail, a inteles un pic gresit povestea, relatand ca Bossulica a concurat pentru postul de director de comunicare cu 700 de OAMENI. Dar ii iertam. 🙂 Cititi articolul lor aici:„INCREDIBLE! A romanian firm hires a cat as its communications director. Check out his salary”

Totul a plecat, se pare, de la articolul celor de la Romanian Insider, pe care il puteti citi aici: „Romanian tech company hires cat as manager„.