Motanul Boss in presa internationala

Presa internationala este fascinata de povestea motanului angajat pe post de director de comunicare la CatBox. Vedeti mai jos articolele cu Boss in presa.

Cotidianul britanic Daily Mail i-a acordat un spatiu extins in editia sa online, complet cu fotografii si video, starnind zeci de comentarii de la cititorii sai. „He’s the purr-fect employee: Company in Bucharest hires a CAT as communications director…. And it earns more than a typical Romanian” – titreaza publicatia britanica. Click pe titlu pentru a citi tot articolul englezilor.

Portalul Daily Dot din Statele Unite a redat povestea lui Bossulica apreciind miscarea de PR a CatBox. Puteti citi articolul americanilor aici: „Romanian company makes a cat their manager to get publicity and it’s clearly working„.

Stirea despre Bossulica a aparut si pe site-ul canalului de televiziune american WRBL, afiliat CBS. O puteti citi aici – „Cat becomes new manager of romanian communications company„.

News 12, un alt canal de stiri american afiliat CBS, titreaza pe pagina sa de internet: „Cat in Romania becomes boss„.

De asemenea, cotidianul britanic Daily Star noteaza: „Cat’s Ridiculous: Feline becomes company’s new manager

Aventura lui Boss in presa internationala a plecat, se pare, de la articolul celor de la Romanian Insider, pe care il puteti citi aici: „Romanian tech company hires cat as manager„.