Boss cucereste internetul

Dupa ce a fost ales primul motan angajat din Romania, Boss a devenit vedeta pe internet. Pagina lui de facebook a adunat cateva sute de like-uri in doar cateva ore si multe site-uri au scris despre el.

Directorul nostru a devenit vedeta in mediul viral si suntem bucurosi ca il avem in echipa!

Reteaua de stiri: Prima pisica angajata cu acte in regula in Romania

Prima pisică-director din România este un motan Scottish Fold de 9 luni, care a fost desemnat şef de comunicare al unei companii specializate în producţia de cadouri şi accesorii smart casual.

Coincidenţă sau nu, şeful patruped se numeşte chiar Boss, şi a fost ales la finalul unei campanii de recrutare care a durat aproape două luni.Boss va fi prima pisica angajată cu acte în regulă din România. Va primi un salariu de 200 Euro pe lună, dintre care 50 Euro vor consta în hrană speciala pentru ea. Motanul va fi imaginea unei noi linii de produse, care va fi lansată în această toamnă, şi starul campaniei de publicitate a companiei.

Fişa postului prevede câteva obligaţii pentru motanul Boss:

1. Să ştampileze cu lăbuţele cel putin 20 de cutii de cadouri pe zi.

2. Să fie voiceover în filmuleţele companiei.

3. Să fie model în şedinţele foto.

4. Să joace în clipurile video ale companiei.

5. Să dea interviuri.

6. Să inspire angajaţii companiei în crearea de produse noi

În anunţul de angajare sunt promise şi bonusuri atractive în funcţie de performanţă, se arată pe blogul companiei.

Sursa: reteauadestiri.ro

Marius Tuca: Primul motan-director din Romania – Boss

Motanul Boss (sau Bossulică, așa cum este alintat de subalternii săi) a fost angajat ”cu acte în regulă”, pe postul de director de comunicare al  unei companii specializate în producţia de cadouri şi accesorii smart casual. El a fost ales în cadrul unei campanii de recrutare care a durat două luni și a avut peste 700 de candidați. 

Pisica le va aduce stăpânilor un salariu de 200 de dolari pe lună, din care hrană în valoare de 50 de dolari, în schimbul cărora va trebui să participe la ședințe foto, să fie prezent la birou, din cand în când, să ștampileze cu lăbuțele cel puțin 20 de cutii de cadouri în fiecare zi, să-i inspire pe angajați pentru crearea de noi cadouri, anunță compania, pe blog. 

Boss, un Scottish Fold de 9 luni, i-a invins pe motanii Zuzu și Porto, care intraseră pe ”lista scurtă” la preselecție. Pisica are și pagina de Facebook, unde a adunat deja 1.800 de like-uri. 

Sursa: mariustuca.ro

Gandul.info: Cand s-au angajat nu si-au inchipuit ca vor avea un asa director. Cum a ajuns un magazin online UNIC in Romania

Am auzit cu toţii de animale care au ajuns să fie angajate pentru a juca în filme, precum motanul diabolic Mr. Tinkles care voia să cucerească lumea în comedia „Cats and Dogs” sau câinele Milo, prietenul de nădejde al personajului principal din „Masca”. Aţi auzit însă de animale aflate în posturi de conducere în companii?

Numeroase animale au ajuns în ultimii ani să fie plătite pentru apariţiile lor în filme sau în reviste glossy. În străinătate au existat chiar cazuri în care animalele au fost angajate pentru a lucra în serviciul comunităţii. În Marea Britanie, spre exemplu, mii de pisici au fost angajate la „deratizare” pentru a vâna şoareci.

Neobişnuit este însă un caz apărut în România, unde un motan a ajuns să lucreze ca director într-o firmă din Capitală.

Cum a ajuns motanul Boss director de magazin online

La 10 luni, motanul Boss din rasa Scottish Fold a ajuns directorul de comunicare al unui magazin online de cadouri.

Restul stirii pe gandul.info

BZI: Faceti cunostinta cu prima pisica-director din Romania

Prima pisica-director din Romania este un motan Scottish Fold de 9 luni, care a fost desemnat sef de comunicare al unei companii specializate in productia decadouri si accesorii smart casual. Coincidenta sau nu, seful patruped se numeste chiar Boss, si a fost ales la finalul unei campanii de recrutare care a durat aproape doua luni.Boss va fi prima pisica angajata cu acte in regula din Romania. Va primi un salariu de 200 Euro pe luna, dintre care 50 Euro vor consta in hrana speciala pentru ea. Motanul va fi imaginea unei noi linii de produse, care va fi lansata in aceasta toamna, si starul campaniei de publicitate a companiei. In anuntul de angajare sunt promise si bonusuri atractive in functie de performanta, se arata pe blogul companiei.

Sursa: bzi.ro

Articol preluat de realitatea.net, ziua news, e-politic.ro, ultimele-stiri.eu, barja.ro